De Honden

De Honden

Nina en Tess
Met Nina is het allemaal begonnen. Ze is niet alleen een lang gekoesterde wens, maar ook de veroorzaker van het zogenaamde “labjesvirus”. Want dankzij haar is de liefde voor labradors alleen maar toegenomen.
Een teefje uit het eerste nest van Nina, Tess, hebben we natuurlijk gehouden, een echte Rinkling Twinkling pup. Het was een pracht combinatie: moeder en dochter.
Helaas hebben wij in juni 2014 afscheid van beiden moeten nemen. Ze laten een enorme leegte achter, maar leven voort in hun nakomelingen.

Lisa
Lisa is heel bijzonder, want zij is onze vijfde generatie Rinkling Twinkling Labrador. Ze heeft onze harten veroverd. Lisa is een heerlijk, ontdeugend, sprankelend en aanhankelijk labje. Ze is een prachtig hondje om te zien en qua gedrag nog echt een jonge hond. Kortom, heerlijk om zo’n lab in huis te hebben.

Yara en Lizzy
Wie had gedacht dat ik ooit nog eens een bruine lab zou houden, ik niet. Maar Rinkling Twinkling Just Love (Yara) is een prachtige, perfecte dame die mijn hart heeft veroverd. Ze zal dus altijd heel speciaal zijn, als enige met een bruine, donkerbruine vacht. Ze is een heerlijke dartel en heeft een ontwapend karakter. Uit het nest van Yara hebben we een prachtig ondeugend donkerbruin teefje aangehouden: Rinkling Twinkling Liaison of Life (Lizzy). Wat een mooie combinatie is zij samen met haar moeder Rinkling Twinkling Just Love (Yara).

Sara
Wat een prachtige dame is Rinkling Twinkling Kind of Magic (Sara) inmiddels geworden, lief karakter, ondeugend en heel aanhankelijk.

Maud
En na het verlies van Tess en Nina in 2014, bracht Lisa ons in 2015 een prachtig nestje labradorspups, waar wij een lief puppenmeisje hebben gehouden: Rinkling Twinkling Memories (Maud)
Wat heerlijk om weer moeder en dochter in huis te hebben en te mogen genieten van dit heerlijke labje. Inmiddels is ze uitgegroeid tot een prachtige dame.